The Sun 2

Tuesday, 9 July 2013

Praktikal Kat Tunas Kijang...

Assalammualaikum...
Lama jugak tak update blog,
Sibuk sangat sejak praktikal ni...

Bukan sibuk apa la abis je praktikal selalu sangat lupe jalan pulang balik asrama...
Mesti kene tunggu cik abang kita hantar kan baru ingat nak balik...

Tapi praktikal kat Tunas Kijang,
Memang superb la,
Macam bukan praktikal kat tadika je...

Boleh cakap tadika ni tadika yang bertaraf 5 Bintang la...
Serba serbi cukup...
Tergamam jugak lah masa first time dapat praktikal kat situ...

Ni antara gambar yang ade la...

Tadika ni sebenarnya melarang utk ambik gambar,
So,ni gambar yang search kat google je la...

Kat tadika ni ade gym,art n craft class,kelas agama,music class,ade rock climmbing,taman herba,ade area kampung ku,ade akuarium mcm kt aquaria...

Rasa bertuah sangat dapat praktikal kat sini,
Terima kasih SAYANG sebab tolong dapatkan praktikal kat sini,
Sebab tau memang susah procedure kat sini,
Ada interview bagai,
In English pulak 2, 
Tak macam tadika lain-lain,
Hari ni gi,
Harini dah dapat...

Alhamdulillah dipermudahkan segala urusan sepanjang Praktikal kat sini...
Semoga berjalan dengan lancar,
Amin...



3 comments: